OBSAH KNIHY:
Vaříme s pivem: 22 receptů včetně fotografií
Vlastnosti piva • Zrození piva • Pivní styly • Kde poznáte české pivo • Ochutnáváme pivo • Párování piva a jídla
Kniha vychází 12. 11. 2020.
Ukázka přiložena.
ČR: Kniha o pivu a její 2. aktualizované vydání autorů Pavla Borowiece a Marcely Titzlové vám ukáže nové a často nečekané tváře tradičního nápoje. Naučíte se vybírat a poznávat piva různých stylů a z různých zemí, nacházet ta nejlepší z nich a vychutnávat si je. Seznámíte se s původními i novými pivními styly, proniknete do základů párování piva a jídla. Součástí knihy jsou také praktické rady, jak vybrat správné pivní sklo či jak uspořádat ochutnávku. Více než dvacet receptů dále ukáže široké možnosti piva při úpravě masa, pečení chleba, grilování a přípravě jak rychlých párty jídel, tak polévek nebo sladkých dezertů. Čtenář si užije pestrost pivní kultury od českého ležáku přes bavorský weizen, francký rauchbier, belgický gueuze, anglický bitter nebo stout až po IPA z amerických craft pivovarů.
OBSAH KNIHY:
Vaříme s pivem: 22 receptů včetně fotografií
Vlastnosti piva • Zrození piva • Pivní styly • Kde poznáte české pivo • Ochutnáváme pivo • Párování piva a jídla
Kniha vychází 12. 11. 2020.
Ukázka přiložena.